ANY 2017

                     Besalú 7 i 8 octubre 2017

 

 

 

 

Per vuitè any el Museu col·labora amb la Fira LiberisLiber 2017  amb la promoció:

Entra a Micromundi a un preu micro!

Amb motiu de la celebració de Liberisliber, el Museu de Miniatures i Microminiatures de Besalú (Micromundi) oferirà un VAL DE DESCOMPTE de 2 x 1 per visitar el museu, a tothom qui compri un llibre a la fira.

 

                        

OLOT, BESALÚ.... EL 17, 18 i 19 DE FEBRER DE 2017

  ACTIVITATS PAGA PER UN I GAUDEIX PER DOS!

 

Entrada al Museu de Miniatures 2 x 1 CAL FER RESERVA PRÈVIA AL 972 591 842

 

ANY 2016

Fira d'editorials independents... i molt més
Besalú 1 i 2 oct. 2016

 

 

 

 

Per setè any consecutiu el Museu col·labora amb la Fira LiberisLiber 2016  ( 1 i 2 d'octubre) amb la promoció:

Entra a Micromundi a un preu micro! Amb motiu de la celebració de Liberisliber, el Museu de Miniatures i Microminiatures de Besalú (Micromundi) oferirà un VAL DE DESCOMPTE de 2 x 1 per visitar el museu, a tothom qui compri un llibre a la fira. Entreu i meravelleu-vos!.

 

ANY 2015

Per sisè any consecutiu el Museu col·labora amb la Fira LiberisLiber 2015  ( 3 i 4 d'octubre) amb la promoció:

Entra a Micromundi a un preu micro! Amb motiu de la celebració de Liberisliber, el Museu de Miniatures i Microminiatures de Besalú (Micromundi) oferirà un VAL DE DESCOMPTE de 2 x 1 per visitar el museu, a tothom qui compri un llibre a la fira. Entreu i meravelleu-vos!.

 

ANY 2014

  5a. edició Fira d'editorials independents                          LIBERISLIBER 2014                         

    EXPOSICIÓ   Cap de setmana  4 i 5 d'octubre 2014  

 
Pel proper cap de setmana el Museu us convida a descobrir una nova peça i a visitar la Fira Liberisliber 2014.

El Museu en col·laboració amb la Fira exposa per primer cop, durant el dissabte 4 i diumenge 5 d'octubre, en l'espai de recepció, una obra del seu fons:
 
ENCICLOPÈDIA D’HISTÒRIA NATURAL
 
  4 volums il·lustrats de 1,9 cm d’alçada 
 
   Els mamífers, els ocells, els peixos, els rèptils i els amfibis.
 

El visitant els  podrà veure gratuïtament a la recepció del museu i qui compri un llibre a la fira,   obtindrà un val de descompte de 2 x 1 amb el que podrà visitar tot el museu.


ANY 2013

- 4arta edició Fira d'editorials independents                          LIBERISLIBER 2013                         

    EXPOSICIÓ   Cap de setmana  5 i 6 d'octubre   

                                      

Els tractats de Leonardo

4 MINILLIBRES de 2,7cm d'alçada.

 

Amb motiu de la celebració de Liberisliber 2013, el Museu de Miniatures i Microminiatures de Besalú (Micromundi) presentarà per primer cop al públic una de les peces més singulars del seu fons: quatre minillibres sobre els tractats de Leonardo da Vinci, el d'anatomia, el dels invents, el de les màquines i el de la pintura.

El visitant els  podrà veure gratuïtament a la recepció del museu i qui compri un llibre a la fira, obtindrà un val de descompte de 2 x 1 amb el que podrà visitar la resta del museu.

 

 

                         DIVENDRES 14 JUNY  2013    

           2a edició  LLUM DE LLUNA A BESALÚ

                              Descobreix un Besalú diferent

Vine a gaudir d’una nit diferent. Espais amb encant , música i gastronomia.  A l’espai dels Claustres showcooking de Tapes dels Restaurants de Besalú Gastronòmica. 10 tapes elaborades amb productes de proximitat.

Pots reservar ja els tiquets a l’Oficina de Turisme de Besalú. 972.59.12.40 turisme@besalu.cat        Programa      

 

 

Visita guiada Besalú Llum de Lluna

Us proposem descobrir Besalú en un entorn màgic. Visitarem el Call Jueu, el pont romànic, les excavacions de la sinagoga, els banys jueus (miqvé) i l'Espai Cultural de la Cúria Reial.
A més, passejarem pels llocs amb encant decorats especialment per la cel·lebració del Besalú Llum de Lluna : La Casa Llaudes i els tres arcs.
Tot seguit, ens endinsarem dins el sorprenent univers del Museu de les Miniatures i Microminiatures, on l'impossible esdevé real.

Hora inici: 20h
Preu: 10€ / pax (Amb l'entrada de la visita guiada es gaudirà d'un descompte de 2€ amb el tiquet de la degustació oferta pels restaurants del Besalú Gastronòmica en el marc de la cel·lebració del Besalú Llum de Lluna)
Durada: 80-90 minuts aproximadament.

PER A MÉS INFORMACIÓ I RESERVA PRÈVIA*:  ARS DIDÀCTICA.  Telf. (+34) 972 59 13 47    * Cal fer reserva prèvia.

 

 

- 18 maig       DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS                         VIQUIPÈDIA

LA JOIA DEL MUSEU

 

ANY 2012

 

DON QUIJOTE   Mini llibre de 2cm d'alçada x 2cm d'amplada, volum I,  de l'obra L'enginyós cavaller Don Quixot de la Manxa

             Dies 6 i 7 d'octubre  2012 a Besalú , LIBERIS LIBER 3a edició Fira Editorials Independents
                                              La peça es podrà veure fins el 14 d'octubre.

 

El Museu de Miniatures i Microminiatures en col·laboració amb la 3a edició Fira d'Editorials Independents que es durà a terme a Besalú durant els propers dies, 6 i 7 d'octubre, exposarà per primera vegada al públic : El mini llibre Don Quijote d'una de les obres mes reconegudes de la literatura universal L'enginyós cavaller Don Quixot de la Manxa de Cervantes amb il·lustracions de l'artista francès Gustave Doré. La peça fa 2 centímetres d'alçada i cal observar-lo a través d'una lupa.


    PRIMER DIVENDRES DE JUNY-JULIOL- AGOST  

   LLUM DE LLUNA A  BESALÚ  Descobreix un Besalú diferent

                               Hora : de 8 a 12 del vespre/ nit

                                    

Besalú presenta pel primer divendres de juny, juliol i agost  una programació de nit, on el visitant podrà gaudir de cultura, gastronomia  i comerç de les 20 a les 24h.

Mercat nocturn, showcooking de tapes de la mà de Besalú Gastronòmica, racons amb encant i l’obertura del comerç al centre històric junt a una visista guiada al capvespre.

El Museu de Miniatures i Ars Didàctica col·laboren amb  la  iniciativa  oferint una visita guiada nocturna a Besalú i al museu .

La visita començarà a les 20.30h des de l'Oficina d'Ars Didàctica situada al Carrer Major, 2, la qual portarà al visitant pels racons més emblemàtics de Besalú, el Call Jueu, els banys jueus (miqvé),el pont romànic i el monestir de Sant Pere. Tot seguit ens endinsarem dins l'univers únic del Museu de Miniatures de Besalú.
 
Per informació i reserves visita : Telf. 972 59 13 47 / 607 45 35 31.
 

 

- 18 de maig             DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Per saber més sobre La Joia del Museu +info

 

           LECTURA i MUSEU     Divendres 13 de gener a les 20h.

   TROBADA CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA RAMON VIDAL DE BESALU en el MUSEU MINIATURES              

El  divendres 13 de gener 2012 el Museu va rebre el grup de lectura de la biblioteca de Besalú per parlar de l'obra que han llegit "ELS PRIVILEGIATS" de l'escriptora Núria Perpinyà.  L'argument de la novel·la, a la ficció, també passa dins un Museu. 

http://www.bibgirona.cat/blogs/llibresicompanyia

 

ANY 2011

PER AQUEST NADAL S'EXPOSA A LA RECEPCIÓ DEL MUSEU  "NIT DE REIS " obra de l'artista mexicà Ricalde  

La miniatura presenta el naixement, l'adoració dels reis mags i un grup de pastors. UN CONJUNT DE 20 FIGURES DE 4mm. d'alçada, fetes amb fusta esculpida i resines policromades.

AL COSTAT DE LA PEÇA ES POT PRENDRE UNA GUIA  DE LECTURES, MÚSICA Y CINE DE TEMA NADALENC,  realitzada  en col·laboració amb  la biblioteca Ramon Vidal de Besalú.     CONSULTAR GUIA  

THE MASK , un conte d'Anton P. Txèkhov, d'1cm.
Dies 15 i 16 d'octubre  2011 a Besalú , LIBERIS LIBER 2a edició Fira Editorials Independents

El Museu de Miniatures i Microminiatures en col·laboració amb la 2a edició Fira d'Editorials Independents que es durà a terme a Besalú durant els propers dies, 15 i 16 d'octubre, exposarà per primera vegada al públic el conte " The Mask"d'Anton P. Txèkhov,  un microminiatura d'1cm. " de l'artista rus ANATOLY KONENKO

PER LLEGIR EL CONTE

L'Ajuntament de Besalú entrega a la direcció del Museu EL PONT DE PLATA
3 de setembre 2011
Dins el marc del BESALÚ MEDIEVAL ( 2-4 setembre) l'Ajuntament de Besalú ha ortorgat al director del Museu, el Sr. Lluís Carreras, el Pont de Plata pel seu treball que porta a terme al capdavant de l'equipament,  el qual se suma a l'oferta turistico- cultural i a la promoció del Municipi.

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 18 MAIG 2011 LA JOIA DEL MUSEU
18 maig del 2011
El museu enguany per celebrar el Dia Internacional dels Museus dona JORNADA DE PORTES OBERTES a tots els visitants i  se suma a la iniciativa dels Museus catalans d'oferir la peça escollida com  LA JOIA DEL MUSEU
+ info
 


ANY 2010

 

AGROTUR. Saló Nacional de Turisme Rural
Dies 5, 6 i 7 de novembre de 2010 a Cornellà del Llobregat (Barcelona)
Hem participat a la fira nacional de Turisme Rural amb una gran afluència de públic i un gran èxit.
 

 

FIRA DE SANT LLUC - OLOT
Del 16 al 18 d'octubre de 2010 OLOT (Girona)
Hem participat a la fira de Sant LLuc d'OLot  amb un stand que ha quedat guardonat coma primer premi d'stand d'expositiu.
 
El llibre més petit del món
Dies 9 i 10 d'octubre a Besalú
El Museu de Miniatures i Microminiatures en col·laboració amb la 1a Fira d'Editorials Independents que es durà a terme a Besalú durant els propers dies, 9 i 10 d'octubre, exposarà per primera vegada al públic el llibre més petit del món.