Visita el Museu de Miniatures i Microminiatures

   Descobreix l’Art de l’Impossible

La proposta és un recorregut per conèixer una  de les col·leccions de miniatures i microminiatures més completes i variades d’Europa i la primera a Catalunya.

Descobrir un microscosmos espectacular que a mesura que avances es va fent més minúscul. Es entrar en un món de petites meravelles, ple de formes i colors. Un trajecte a través de tres sales que són tres nivells d'observació, on les lupes i els microscopis seran els fidels aliats per poder apreciar el treball minuciós i delicat de les diferents obres: des d'una miniatura d’una farmàcia antiga del s. XIX,  a trobar-nos un elefant enfilat a la punta d’una agulla,  a Pinotxo i Gepeto dins una clova de festuc i fins i tot un tren passant pel trau d’una agulla....  

És fer un viatje a una altra dimensió, endinsar-se a un món màgic, el món de liliput i deixar volar la nostra imaginació. 
 
La  visita  permet desenvolupar: l’observació i anàlisis d’unes obres d’art de dimensions molt especials, els diferents conceptes del llenguatge visual i plàstic (proporció, composició, equilibri...), el coneixement de noves tècniques artístiques... i alhora, poder treballar el valor de la feina ben feta, el treball lent i fructífer de la creació i el respecte i estimació del patrimoni artístic.

DOSSIER INFORMATIU PER EDUDACOR-A I FITXES DE TREBALL

 

Nivell educatiu: Educació primària:  Cicle mitjà i Cicle superior / ESO: 1er i 2on.Nombre alumnes grup: s’aconsella de 20 a 25.
Durada: 45 minuts aproximadament.
Preu: 2,5 € per alumne (consultar  preu amb servei de guiatge)
Material didàctic es facilita a l’educador-a un dossier informatiu i unes fitxes de treball.
Pot  haver-hi o no servei de guiatge. S'aconsella la reserva prèvia de la visita a fi de poder donar un bon servei, trucar al Museu: + 34 972 59 18 42.